“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bijrinus.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Uitzondering maatwerk

“Producten die op maat worden gemaakt volgens de door u ingevoerde specificatie, Kunnen niet retour worden gestuurd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Denk hierbij aan blikken verf waarbij u de RAL kleur moet invullen. 

In het kort

Producten die niet op kleur zijn gemengd of met de hand zijn gemaakt kunnen retour worden gestuurd naar: 

Koningsweg 5,

8861KN, Harlingen.
TAV Bijrinus B.V. Retouren

Voeg de pakbon bij je retour. Zorg dat alles goed verpakt is. Retouren zonder pakbon kunnen niet verwerkt worden of vertragen het verwerkingsproces.

Zodra de goederen bij ons zijn binnengekomen ontvangt u een melding en wordt het geld binnen enkele dagen retour gestort mits deze nog in goede staat zijn.