Skip to content

STAAL, KETTING EN TOEBEHOREN

Ons assortiment omvat een breed scala aan producten, waaronder RVS en gegalvaniseerde kettingen in verschillende grades, geschikt voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om grade 80 kettingen voor de visserijsector of nieuw en gebruikt materiaal, wij hebben wat u nodig heeft.

Staaldraad, kettingen en toebehoren

Naast onze uitgebreide expertise in touwen en trossen bieden wij ook hoogwaardige staaldraad, kettingen en toebehoren aan. Onze materialen worden rechtstreeks betrokken van de grootste fabrikanten in Europa, wat ons in staat stelt om kwaliteitsproducten te leveren tegen zeer voordelige prijzen.

Staaldraad: Onze staaldraad wordt veelal gebruikt voor lifting doeleinden en voldoet aan de strengste normen en specificaties. Door te werken met gerenommeerde fabrikanten kunnen wij staaldraad leveren dat gegarandeerd betrouwbaar en duurzaam is.

Kettingen: Wij bieden een uitgebreid assortiment aan RVS en gegalvaniseerde kettingen in verschillende grades, geschikt voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om grade 80 kettingen voor de visserijsector of nieuw en gebruikt materiaal, Bijrinus levert wat u nodig heeft.

Toebehoren: Onze toebehoren, zoals gekeurde harpsluitingen, vinden veelvuldig gebruik in de chartervaart en andere maritieme sectoren. Al onze producten worden geleverd met de benodigde certificaten, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid ervan.